Miért válassz minket?

 

 

 

 

 

2023. február 1-től Gábor Dénes Egyetem néven folytatjuk oktatási és kutatási tevékenységünket.
Magyarország egyik legrégebbi magánintézményének elismertségét jelzi az elmúlt 30 évben itt végzett 15.000 diplomás szakember, ezt emeli új szintre a most elnyert egyetemi cím, mely egyben minőségi változást, fejlődést is jelent intézményünk életében.

 

 

Államilag finanszírozott képzések
2022 őszétől már államilag finanszírozott alap- és mesterképzés is várja intézményünk a hallgatóit. A képzési idő másfélszerese áll rendelkezésre ahhoz, hogy államilag finanszírozott formában a hallgató a választott alap- vagy mesterszakot és diplomát szerezzen - teljesen ingyenesen.

 

 

Minőségi, digitális oktatásunk jóval nagyobb szabadságot és rugalmasságot biztosít

Mit jelent a digitális oktatás?


A digitális oktatás a gyakorlatban

A Gábor Dénes Egyetemen mind a nappali mind a távoktatási formában a képzéseket korszerű oktatás- módszertanra és eszközökre építettük fel. A digitális oktatás vegyes rendszerben (blended learning) történik, amely a bármikor elérhető tananyagok és az online kapcsolattartás mellett lehetőséget biztosít személyes konzultációra és számítógéptermi gyakorlatokra is.

 

A digitális oktatási rendszerben található elektronikus tananyagok segítségével hallgatóink önállóan tanulhatnak. Az egyéni tempóhoz igazodó tanulás nagyfokú rugalmasságot biztosít, és hozzájárul ahhoz, hogy tanulásra fordított idejüket maguk osszák be - emellett nagyon sok nehézség leküzdésében is segít.
 
 

A digitális oktatás informatikai háttere

Hazánkban elsők között vezettük be a távoktatási képzési formát, intézményünk egyre bővülő digitális oktatási szolgáltatásait már a 2004/2005-ös tanév kezdetétől az e-learning keretrendszer biztosította. A távoktatás térben és időben szabad tanulást biztosít hallgatóink számára, azaz saját ütemükben szerezhetik meg az informatikai tudást a világ bármely pontjáról.
2022-től a Neptun Meet Street (NMS) rendszeren keresztül zajlik a kommunikáció. Az NMS szervezett rendszerben összefogja a digitális oktatás szolgáltatásait és infrastruktúrát biztosít az elektronikus tananyagok rendszerezett feldolgozásához és az online kommunikációhoz.