Agilis projektmenedzsment alapok képzés

 

 

A képzés célja

A kurzus célja az olyan személyes kompetenciák megismerése és fejlesztése, melyek a hétköznapokban, munkahelyi környezetben hasznosíthatóak. Azon kívül, hogy a munkahelyen elengedhetetlen, hogy szakmailag helytálljunk és tárgyi tudásunk megfelelő legyen, szükség van egyéb készségekre is, melyek segítenek bennünket különböző helyzetekben. A kurzus ezeket a kompetenciákat részletezi és példákon keresztül érzékelteti, hogy milyen konkrét szituációkban lehetnek hasznunkra. Négy fő részből épül fel az anyag: Kommunikáció, Önismeret, Csapatmunka és Munka világa (gyakorlati tudnivalók).

 

Kinek hasznos a képzés?

Azoknak szól a kurzus, akik szeretnének fejlődni a kommunikációs készségeikben, azaz hatékonyabban érvényre juttatni az akaratukat, megfogalmazni a szükségleteiket, ügyesebben kezelni a feszült helyzeteket. Akik jobban szeretnék megérteni saját motivációjukat, problémamegoldó készségüket, magabiztosabbnak lenni kapcsolatépítésben, hatékonyabban beosztani az idejüket. Összességében a cél az, hogy a kurzus végén olyan, gyakorlatban is hasznosítható kompetenciákat sajátítson el a hallgató, amik a szakmai készségeken túl segítik a karrierje során a különböző munkahelyi szituációkban való helytállásban

 

A képzéshez szükséges előzetes ismeretek

Semmilyen előképzettséget nem feltételez a kurzus. Azoknak szól, akik szakmai tudásukat szeretnék kiegészíteni személyes kompetenciáik fejlesztésével, annak érdekében, hogy magabiztosabban tudjanak helytállni különböző munkahelyi társas helyzetekben.

 

Képzés felépítése

A kurzus során két szakértő fogja bemutatni a szóban forgó alapelveket és keretrendszereket, előadásuk főbb gondolatait diák, magyarázó ábrák emelik ki, illetve tisztázó animációk segítik. A tanultak jobb megértését egy képzeletbeli újság elkészítésének példáján keresztül mutatják be, melybe a hallgatók színészek segítségével felvett szimulációs videokon keresztül is betekinthetnek.
A csatolt szöveges részek a videoban elhangzottakat tartalmazzák.
A kurzus egy kérdéssorral, valamint egy választható projektfeladattal zárul.


Kattints és nézd meg közelebbről, hogy hogyan néz ki egy online kurzus:

 

A képzés mikrotanúsítványa

A képzés hallgatói a jelenleg érvényben lévő jogszabályok alapján hallgatói jogviszonyt hoznak létre a Gábor Dénes Egyetemmel. Amennyiben a kurzust sikeresen teljesítik, azaz a záró esszét legalább 50%-os értékelést kapnak, mikrotanúsítványt állítunk ki 3 kredit teljesítéséről.

 

A képzés költsége

279.000 Ft

 

Amennyiben kérdésed lenne, az alábbi e-mail címre küldheted el kérdéseidet: info@gde.hu