Angular programozás alapjai

 

 

A képzés célja

A kurzus célja, hogy a webes technológiát már ismerő programozók képesek legyenek komplex és jól karbantartható alkalmazások fejlesztésére Angular keretrendszer segítségével.

Ennek során megismerjék az egy és kétirányú adatkötéseket, a komponensek használatát, a modul és önálló felépítésű alkalmazások készítését. Jártasságot szerezzenek a kliens és szerveroldali alkalmazások közötti REST kommunikáció megvalósításában és tesztelésében.

Magabiztosan használják az Angular útválasztókat. Képesek legyenek önállóan transzformációk létrehozására az adatok megjelenítése előtt. A kész alkalmazásokat különböző környezetekben képesek legyenek publikálni és futtatni.

A képzés követi a Google által gondozott Angular.io oldalon közzétett ajánlásokat és hivatalos menetrendet. A tananyag minden olyan elemet tartalmaz, amely az Angular alkalmazások kezdő szintjén megjelenik.

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek önállóan is megvalósítani egy alapvető Angular alkalmazást és azt futtatni tetszőleges eszközökön a web-böngésző használatával.
 

A képzéshez szükséges előzetes ismeretek

Hallgatónak mindenképp rendelkeznie kell egy megfelelő szintű webfejlesztő tudással, ide tartozik például HTML, CSS, JAVASCRIPT ismerete. Ugyanakkor jó, ha ismeri az OOP alapelveket, megfelelő jártassággal rendelkezik a Terminál kezelésében és valamilyen szerveroldali technológiát is használ, javasolt a NodeJS.

Ez a kurzus kifejezetten azok számára hasznos, akik az Angular keretrendszerrel szeretnének mélyreható ismereteket szerezni, és gyakorlati tapasztalatot szerezni a modern webalkalmazások fejlesztésében. Az alábbiakban részletezem, kiknek érdemes elvégezni ezt a kurzust:

 

1. Kezdő Frontend Fejlesztők:

2. Tapasztalt Fejlesztők:

3. Projektmenedzserek és Technikai Vezetők:

4. Diákok és Informatikai Hallgatók:

5. Freelancer és Szabadúszó Fejlesztők:

 

Ez a kurzus átfogó képet nyújt az Angular használatáról, és lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy magabiztosan dolgozhassanak Angular alapú projekteken, a kezdeti lépésektől egészen a publikálásig.

 

Képzés felépítése

A tananyag úgy készült, hogy először átvegye a TypeScript nyelv sajátosságait, mivel erre épül az Angular. Mindezek után ad betekintést az Angular alapjaiba, mint a projektek generálása, komponensek kezelése, munka a direktívákkal, REST API használata a szerverrel való kommunikációhoz, űrlapok kezelése. Végül kitér a kész alkalmazás publikálásának lehetőségeire is. Ennek keretében több publikálási lehetőséget is felvet és példákon keresztül mutatja be ennek lépéseit.

 

A képzés témái

 

Az oktatási anyag minőségi megfelelése

A tananyag elsajátítása érdekében a képzés elvégzését segédanyagok, prezentációk, ellenőrző kérdések, gondolattérkép és előre elkészített példakódok, illetve előre felvett magyarázó videók segítik. A tananyag úgy készült, hogy az itt képzésben leírt vállalati technológiákkal a hallgató itt már találkozni tudjon. Elsődleges fontosságú volt a képzés gyakorlatias megvalósítása, melynek érdekében a legfrisseb iparági sztenderdek és jelenleg alkalmazott technológiák kerülnek bemutatásra.


Kattints és nézd meg közelebbről, hogy hogyan néz ki egy online kurzus:

 

 

A képzés mikrotanúsítványa

A képzés hallgatói a jelenleg érvényben lévő jogszabályok alapján hallgatói jogviszonyt hoznak létre a Gábor Dénes Egyetemmel. Amennyiben a kurzust sikeresen teljesítik, azaz a záró teszten, amelyben a résztvevőnek 20 kérdésből álló feleletválasztós tesztet kell kitöltenie, legalább 50%-os értékelést kapnak, mikrotanúsítványt állítunk ki 3 kredit teljesítéséről.

 

A képzés költsége

279.000 Ft

 

Várható indítás

2024. szeptember 1.

 

Amennyiben kérdésed lenne, az alábbi e-mail címre küldheted el kérdéseidet: info@gde.hu