Tegye hatékonyabbá a munkát, fejlessze munkatársai digitális kompetenciáit, hiszen képzésük most akár a teljes költséget meghaladó módon finanszírozható a GINOP PLUSZ 3.2.1-21 pályázattal!

A Gábor Dénes Egyetem 4 nagy témakörben (irodai informatika, IT üzemeltetés, programozás, fejlesztés) kínál információs és kommunikációs technológiákra (IKT) irányuló képzést vállalkozások, vállalati szakemberek részére is - mindezt digitális, rugalmasan végezhető, mikrotanúsítványt nyújtó kurzusok keretében.

Pályázat esetén a mikrotanúsítványok adminisztrációja könnyített és egyszerűsített elszámolással jár.

A jövőt MI írjuk!
A jövőt együtt írjuk!

A GINOP pályázatról

A GINOP-Plusz-3.2.1-21 pályázat vissza nem térítendő támogatással segíti a vállalkozásokat munkavállalóik képzésében, ezáltal hozzájárul a munkavállalók kompetenciáinak fejlesztéséhez és a cégek hatékonyságának növeléséhez.

A képzés ideje alatt a munkavállaló kieső munkaidejére bértámogatás is igényelhető, így a képzési költség teljes egészében vagy akár azt meghaladó módon is finanszírozható.

Fontosabb pályázati feltételek:

  • Vállalkozásonként összesen legalább 3 főnek kell a GDE valamelyik képzését elvégeznie
  • Munkavállalónként egy GDE-s támogatott képzés elvégzése lehetséges
  • A résztvevő munkavállalókat legalább fél évig alkalmazni kell a képzés elvégzése után
  • A vállalkozás rendelkezzen legalább egy lezárt üzleti évvel, és rendezett jogi, pénzügyi, adóügyi háttérrel
  • Maximum 75 M Ft (nagyvállalatnál 150 M Ft) támogatási összeg pályázható meg
  • KKV-k részére a pályázat lebonyolítás költsége is elszámolható 100%-ban
  • A támogatás 50%-a előlegként lehívható
  • A tanulással töltött időtől függetlenül 90 munkaóra bértámogatás számolható el, így a támogatás akár a képzési költséget is meghaladhatja
  • A pályázat 2024. június 30. napjáig adható be a http://munka.hu oldalon található egyszerűsített űrlap beküldésével

A pályázat részletes feltételei, hivatalos kiírása a https://nfsz.munka.hu/cikk/1674 oldalon található, kérjük tanulmányozza át alaposan.

Digitális oktatás

A mikrotanúsítványok, ahogy a Gábor Dénes Egyetem többi képzései, a legkorszerűbb digitális oktatás- módszertanra és eszközökre épülnek. A teljesen elektronikus, videó alapú tananyagok segítségével a hallgatók önállóan, saját egyéni tempójukban haladhatnak, időhoz és helyhez kötött kontakt órák nélkül. Az ismeretek elmélyítését szöveges összefoglalók, ellenőrző kérdések, és online személyes konzultációk is segítik. A képzés zárása online teszttel vagy projektfeladattal történik.

Nézzen bele egy online kurzusba:

A mikrotanúsítványokról, oktatási módszertanunkról további információt ITT talál.

Kalkulátor

Számoljon velünk, nézze meg, mennyibe kerülne Önnek, ha a Gábor Dénes Egyetem mikrotanúsítványait választaná munkatársai számára.

Kérjük válasszon.
Kérjük válasszon.
ssz. Képzés neve Munkavállaló bruttó munkabére Képzés díja Képzésre elszámolható munkabér
1. 279.000 Ft 0 Ft
2. 279.000 Ft 0 Ft
3. 279.000 Ft 0 Ft

Összesítés

Igényelhető támogatás: Ft.
Képzésekre fizetendő díj: Ft.
A cégénél keletkező pénzügyi többlet a projekt megvalósításával: Ft.
A cége költségigénye a projekt megvalósításához: Ft.

Gyakori kérdések

Bár más egyetemen is van mikrotanúsítványt nyújtó informatikai képzés, ám azok személyes jelenlétet követelnek. Egyetemünk képzései digitálisak, így mind időben, mind térben jóval nagyobb rugalmasságot biztosítanak.

A GDE mikrotanúsítványai 3 kredit értékűek, ezért a hatályos jogszabályok értelmében, a tényleges tanulással töltött időtől függetlenül, egy fő képzésben résztvevő után 90 munkaóra képzési idő (bértámogatás) számolható el. Így a pályázatból lehívható finanszírozási összeg, a cégmérettől és a képzésben résztvevő munkatársak számától függően, akár a képzési költségnél is magasabb lehet.

Egyetemünk a képzésekről olyan dokumentációt készít, amely könnyen beépíthető a pályázati anyagba, leegyszerűsítve annak benyújtását. Amennyiben a vállalkozás igényli, összekapcsoljuk olyan intézményünkkel kapcsolatban álló pályázatíróval, aki a dokumentációt összeállítja és mindent előkészít annak beadásához.

A képzésen részt vevő személy a képzés ideje alatt a Gábor Dénes Egyetemmel hallgatói jogviszonyba kerül. Ezen jogviszonnyal járnak bizonyos a civil életben igénybe vehető kedvezmények, de ezek nem azonosoka a nappali hallgatók jogviszonyával járó juttatásokkal, kedvezményekkel.

A pályázat értelmében egy munkavállaló csak egy képzésen vehet részt.

A Gábor Dénes Egyetem mikrotanúsítványt nyújtó képzései 3 kreditpontot jelentenek, és Európai Unióban egységesen elfogadott egyetemi tanúsítványok.

Kapcsolat

A GDE áll rendelkezésre akár a pályázattal, akár a képzésekkel kapcsolatos kérdésekben a ginop@gde.hu e-mail címen és munkanapokon 8 és 16 óra között a +36-20-371-8947 telefonszámon.

A pályázat benyújtásához szükséges árajánlatot és képzési dokumentációt is a ginop@gde.hu email címen igényelheti.

Válasszon a Gábor Dénes Egyetem mikrotanúsítványt adó képzése közül, pályázza meg a GINOP támogatást, és kollégái rugalmas, a munkával összeegyeztethető oktatási módszertannal, online kurzusokkal, konzultációs támogatással kapnak naprakész digitális és informatikai tudást!