Microsoft Power BI alkalmazása, üzleti intelligencia és adatvizualizáció

 

 

A képzés célja

A Business Analyst fő feladata az adatvezérelt döntéshozatal támogatása, kifejezetten ezen képzés keretében a Power BI szoftver alkalmazásával, amely az üzleti intelligencia terén nélkülözhetetlen. A képzés azokat a szabványokat és elveket veszi alapul, amelyek segítenek az adatok hatékonyabb előkészítésében, vizualizációjában és értelmezésében.

 

A képzés célja, hogy a hallgatók megértsék a Power BI riportok és dashboardok elkészítésének alapjait, beleértve az adatvizualizációs komponenseket és az adatmodellezés menetét. A kurzus nem csak elméleti ismereteket, hanem gyakorlati példákat is nyújt a Power BI fejlesztés során felmerülő kihívásokra és megoldásokra.

 

A képzéshez szükséges előzetes ismeretek

 

Képzés felépítése

A kurzus során prezentációval kísért előadások formájában dolgozzuk fel a tudásanyagot, amelyet valós vállalti életben előforduló, üzleti példákkal alátámasztva hozunk közelebb a hallgatósághoz. Az előadásokat kiegészítő szöveges tananyagok a szóban elhangzottak önállóan is értelmezhető kivonatát képezik. A kurzus során említést teszünk mindazokról az eszközökről, szoftveres megoldásokról is, amelyek tipikus kiegészítői a szakterületen végzett munkának. A szakterület nagy részének erősen gyakorlati jellege miatt az online kurzus bevezető, elméleti jellegű, amely kiváló alapjául szolgál a teljes folyamat pontos ismeretének, palettaként kínálva fel a lehetőségeket a gyakorlatban is elmélyülni kívánó hallgatóknak.

A tananyag elsajátítását videónként 2-3 megállító kérdés, fejezetenként 15-20 ellenőrző kérdés támogatja.

 

A képzés témái

 

Az oktatási anyag minőségi megfelelése

A kurzust olyan szakemberek állították össze, akik munkájuk során aktívan használják az üzleti intelligencia technológiákat. A kurzus készítése során alapvető szempont volt, hogy a bemutatott vállalati technológiákat munkája során közvetlenül hasznosítani tudja a hallgató.


Kattints és nézd meg közelebbről, hogy hogyan néz ki egy online kurzus:

 

A képzés mikrotanúsítványa

A képzés hallgatói a jelenleg érvényben lévő jogszabályok alapján hallgatói jogviszonyt hoznak létre a Gábor Dénes Egyetemmel. Amennyiben a kurzust sikeresen teljesítik, azaz a teszteket és a beadandó projekt feladatot legalább 50%-os értékelést kapnak, mikrotanúsítványt állítunk ki 3 kredit teljesítéséről.

 

A képzés költsége

279.000 Ft

 

Amennyiben kérdésed lenne, az alábbi e-mail címre küldheted el kérdéseidet: info@gde.hu