Microsoft integrált irodai alkalmazások

 

 

A képzés célja

A Microsoft integrált irodai alkalmazások című képzés fő célja, hogy a résztvevők a mai kor elvárásainak megfelelő táblázatkezelési és vizualizációs ismeretekre tegyenek szert. A képzés egyszerű példákon át magyarázza a tematikában leírtakat. Ennek megfelelően a képzés célja, hogy a képzés végére a résztvevő használni tudja a Microsoft Excel, a Microsoft Word és a Microsoft PowerPoint alkalmazásokat.

 

A képzés rendkívül hasznos lehet azok számára, akik irodai munkavégzést végeznek vagy ilyen pozícióra készülnek. Az alábbiakban néhány konkrét előnyt említek:

 

 

Ez a képzés széleskörű ismereteket és gyakorlati készségeket biztosít, amelyek növelik a munkavállalók hatékonyságát, termelékenységét és alkalmazhatóságát különböző irodai környezetekben. A megszerzett tudás nemcsak az egyéni munkavégzést teszi hatékonyabbá, hanem hozzájárul a csapat és a szervezet sikeréhez is.
 

 

A képzéshez szükséges előzetes ismeretek

A képzés nem igényel semmilyen specifikus tudást. Elvárás a Windows operációs rendszer alapszintű tudása. Előnyt jelent bármilyen Microsoft Office alkalmazás alapszintű ismerete, mely a felület könnyebb használata során jelenthet előnyt.

 

Képzés felépítése

Az oktatási anyag felépítésénél figyelembe vettük az egymásra épülő funkciók fontosságát. Minden lecke egyszerű példán keresztül mutatja be az adott eszközt, magyarázza az adott funkcionalitást.

 

Az ismeretanyag képernyőfelvétellel, közvetlen stílusban magyarázza az egyes leckéket. A leckék fejezetekbe tömörítve adják vissza az összefüggő részeket.

 

A táblázatkezelés az alapoktól kezdve adja át a tudásanyagot, mely erős középszintű tudásig kíséri a résztvevőt. A Microsoft Word tananyag alapszintű tudást, míg a Microsoft PowerPoint anyaga erős közepes szintű tudást ad át. Mindhárom alkalmazás esetén igaz, hogy az elsajátított ismeretanyag versenyképes tudást jelent a munkaerőpiacon irodai munka megszerzéséhez és hatékony elvégzéséhez.

 

A képzés témái

 

Az oktatási anyag minőségi megfelelése

A tananyag elsajátítása érdekében a képzés elvégzését, prezentációk, ellenőrző kérdések, gondolattérkép és előre felvett magyarázó videók segítik. A tananyag elkészítése során figyelembe vettünk minden a kor szellemének megfelelő elvárást. Ennek megfelelően a képzés fókuszában a gyakorlati tudás megszerzése áll.


Kattints és nézd meg közelebbről, hogy hogyan néz ki egy online kurzus:

 

 

A képzés mikrotanúsítványa

A képzés hallgatói a jelenleg érvényben lévő jogszabályok alapján hallgatói jogviszonyt hoznak létre a Gábor Dénes Egyetemmel. Amennyiben a kurzust sikeresen teljesítik, azaz a záró teszten, amelyben a résztvevőnek 20 kérdésből álló feleletválasztós tesztet kell kitöltenie, legalább 50%-os értékelést kapnak, mikrotanúsítványt állítunk ki 3 kredit teljesítéséről.

 

A képzés költsége

279.000 Ft

 

Várható indítás

2024. szeptember 1.

 

Amennyiben kérdésed lenne, az alábbi e-mail címre küldheted el kérdéseidet: info@gde.hu