Diákműhelyek a GDE-n

Diákműhelyek a GDE-n

 

Egyetemünkön a tavaszi félévben több diákműhelyhez is tudtak csatlakozni hallgatóink, ezeknek a műhelyeknek az előnyei közé tartozik a szakmai kapcsolatok kialakítása, a gyakorlati tapasztalatok megszerzése és az informatikai műhelyprojektek fejlesztése. A projektmunkán szerzett tapasztalatokat a hallgatók később felhasználhatják a szakdolgozatuknál, vagy esetleg az állásinterjúk során is hivatkozhatnak rájuk.

A diákműhelyeken való részvétel több lehetőséget biztosít a hallgatóink számára a szakmai fejlődésre, gyakorlati tapasztalatszerzésre és új készségek elsajátítására.

 

A műhelyvezetők a Gábor Dénes Egyetem oktatói, volt diákjai, illetve partnerintézményeink tanárai közül kerülnek ki.  A jelenleg aktív diákműhelyeink nagyon változatosak, minden hallgató megtalálhatja számára a legérdekesebb foglalkozást.

Műhelyeink: Adatbázis-tervezés Diákműhely, A Microsoft Azure alapjai Diákműhely, Digitális Fotósuli Diákműhely, MikroTik Diákműhely, MsAccess Diákműhely, Számítási felhő Diákműhely, 3D tervezés és nyomtatás Diákműhely

 

További információért és jelentkezéshez kattints ide!