Mikrotanúsítványt nyújtó képzés - sajtótájékoztató a Gábor Dénes Egyetemen

A Gábor Dénes Egyetemen 2023. szeptember 23-án megrendezésre kerülő sajtótájékoztatóján a mikrotanúsítványokat nyújtó képzésekről esett szó. Egyetemünk elsőként indíthatta el az ilyen tanúsítványt adó digitális kurzusát.

 

 

2023. szeptember elején meghirdetésre került az első mikrotanúsítványt adó hi-tech egyetemi kurzus Szoftver tesztelés alapfokon - ISTQB CTFL vizsga felkészítő címmel a Gábor Dénes Egyetemen, amelyre részismereti képzés céljából bárki egyénileg is beiratkozhat, továbbá a cégek is beírathatják a munkavállalóikat. Dr.Dietz Ferenc a GDE elnöke az egyetem további terveit részletezve elmondta, hogy az előadásokat felhőalapú és mesterséges intelligenciává támogatott streaming technológiával valósítják meg.

 

Forrás: KIM

 

Az új mikrotanúsítványt adó hi-tech egyetemi kurzus a legkorszerűbb videótartalom-kezelő alkalmazásával megvalósított zárt rendszerű elektronikus távolléti oktatási rendszerrel lett meghirdetve annak érdekében, hogy a rohanó mindennapokba bárki a saját időbeosztásához tudja igazítani a kurzus elvégzését.